Inici

El Club

Activitats

Retro Car Meeting

Motorada ClÓssica

Noticies

Compra/Venda

Contacte

Enllašos

Retro Car Meeting

El Retro Car Meeting Ús un dels esdeveniments mÚs importants que organitza el Retro Car Club Ronšana. El Retro Car Meeting Ús una trobada anual de vehicles antics i clÓssics oberta a tothom, i sobre tot, oberta a altres Clubs, amics, simpatitzants i al p˙blic en general.

El Retro Car Meeting, es celebra al recinte del Centre CÝvic i Cultural "La FÓbrica", una instalĚlaciˇ molt ben ubicada i preparada per un esdeveniment d'aquestes caracterÝstiques. "La FÓbrica", estÓ ubicada en els terrenys d'una antiga fÓbrica (d'aquÝ el seu nom), i Ús on el nostre Club, per gentilesa de l'Ajuntament, tÚ la seva seu social. "La FÓbrica" disposa d'espai suficient per allotjar i exposar adequadament dins el seu recinte els vehicles que participen al "Retro Car Meeting".

Volem convertir el Retro Car Meeting en un esdeveniment anual de referŔncia, on venir a participar o simplement a veure els vehicles es converteixi en una festa. La organitzaciˇ treballarÓ en tot moment per atraure als vehicles mÚs interessants, tant per la seva antiguitat com per la seva singularitat.

 


Retro Car Meeting 2018 (5¬ ediciˇ - 27 de maig de 2018)

 

 

Imatges

 

       
    └lbum    

Retro Car Meeting 2017 (4¬ ediciˇ - 28 de maig de 2017)

 

 

Imatges

 

     
  Primer Ólbum   Segon Ólbum  

Retro Car Meeting 2016 (3¬ ediciˇ - 29 de maig de 2016)

 

 

Imatges

 

 

 

 

Primer Ólbum

Segon Ólbum

Tercer Ólbum

Quart Ólbum

 


Retro Car Meeting 2015 (2¬ ediciˇ - 31 de maig de 2015)

 

 

Imatges

 

 

 

 

Primer Ólbum

Segon Ólbum

Tercer Ólbum

Quart Ólbum

 


Retro Car Meeting 2014 (1¬ ediciˇ - 1 de juny de 2014)

 

 

Imatges

 

Primer Ólbum

Segon Ólbum

Tercer Ólbum

Quart Ólbum

CinquŔ Ólbum

SisŔ Ólbum


Centre CÝvic i Cultural "La FÓbrica"

 

 

"La FÓbrica" disposa de serveis de Bar, WC, megafonia i sales diverses (conferŔncies, exposicions, etc...) que garanteixen la comoditat dels assistents, tant participants com visitants i la organitzaciˇ sempre vetlla perquŔ els visitants puguin passar un dia amb la famÝlia de forma agradable, compartint la seva aficiˇ, coneixent el nostre poble i la nostre hospitalitat i gaudint dels nostres paisatges naturals i dels nostres restauradors.

 
 

Com arribar-hi

   
 

 
 

Retro Car Club Ronšana - NIF: G66059403 - Centre CÝvic i Cultural "La FÓbrica" - CamÝ del Gual, s/n - 08187 Santa EulÓlia de Ronšana