Inici

El Club

Activitats

Retro Car Meeting

Motorada Clàssica

Noticies

Compra/Venda

Contacte

Enllaços

Noticies del Club

21 de maig de 2018 : Canal Set TV : Anunci previ de la celebració de la 5ª edició del Retro Car Meeting (veure minut 19:10 del video)


5 de maig de 2018 : Participació del RCCR a la 4ª Volta de Cardedeu. Rally de regularitat de clàssics.

El passat dissabte 5 de maig es va celebrar a Cardedeu la "4ª Volta a la Vila de Cardedeu", un rally de regularitat que es consolida cada any mes com un clàssic d'aquest tipus de prova.

El Retro Car Club Ronçana va estar representat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i Omar Pérez (copilot), els quals van quedar segons dins la categoria "O", sense aparells electrònics de navegació i cronometratge, que era la categoria on participava el Fiat X1/9 Bertone del RCCR.


10 d'abril de 2018 : La revista "Motociclismo" en el seu numero 2.550 publica el reportatge de la 4ª edició de la Motorada Clàssica.


1 d'abril de 2018 : La revista "Auto Foto" en el seu numero 260 publica el reportatge de la 4ª edició de la Motorada Clàssica.


19 de març de 2018 : El periòdic "El 9 NOU" recull en el seu numero 2807 la celebració de la 4ª edició de la Motorada Clàssica.


19 de març de 2018 : Canal Set TV : SET Informa - Recull la celebració de la 4ª edició de la Motorada Clàssica (minuts 16:30 i 19:20 del vídeo)


12 de març de 2018 : Canal Set TV : SET Informa - Anunci previ de la celebració de la 4ª edició de la Motorada Clàssica (veure minut 21:37 del vídeo)


12 de març de 2018 : La revista "Motor Club Magazine" en el seu numero 107 anuncia la celebració de la 4ª edició de la Motorada Clàssica


12 de març de 2018 : La revista "Auto Foto" en el seu numero 260 publica els resultats del III ral·li de regularitat clàssics Ciutat de Rubí.


11 de març de 2018 : Gran resultat del RCCR al III ral·li de regularitat clàssics Ciutat de Rubí.

El passat diumenge 11 de març es va celebrar el III ral·li Ciutat de Rubí, de regularitat clàssics. Una vegada mes el Retro Car Club Ronçana va estar representat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i Omar Pérez (copilot), els quals van ser guanyadors absoluts de la categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge), que era la categoria on participava el Fiat X1/9 Bertone del RCCR. Enhorabona.


2 de desembre de 2017 : Sortida esmorzar de germanor i col·laboració amb la Mataró de TV3.

El dissabte 2 de desembre, amb l'objectiu de col·laborar amb la Marató de TV3, el RCCR es va unir a la "Escudellada Popular" organitzada a "La Fàbrica", on alguns cotxes clàssics van portar a donar una volta a la canalla. Aprofitant la sortida, es fa fer a primera hora una sortida de germanor per esmorzar al Restaurant La Rectoria de Sant Sebastià de Montmajor.

Convocatòria

Fotografies


4 de novembre de 2017 : Participació del RCCR amb gran resultat a la Volta a la Vila de Cardedeu. Rally de regularitat de clàssics.

En el marc de la Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics, el passat dissabte 4 de novembre es va celebrar a Cardedeu la "Volta a la Vila de Cardedeu", un rally de regularitat que s'ha consolidat com un clàssic d'aquest tipus de prova.

El Retro Car Club Ronçana va estar representat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i Omar Pérez (copilot), els quals van quedar primers dins la categoria "O", sense aparells electrònics de navegació i cronometratge, que era la categoria on participava el Fiat X1/9 Bertone del RCCR.


18 d'octubre de 2017 : Disponible la Loteria de Nadal del RCCR

Ja esta disponible la loteria de Nadal del RCCR. Els que estigueu interessats us podeu posar en contacte amb la tresorera, senyora Loli Bretones o mitjançant correu electrònic (veure pàgina de contacte) o venir el proper dimecres 15 de novembre a la reunió de Junta que celebrarem a "La Fàbrica". Com l'any passat, el preu de les participacions és de 5,00 € (4,00 € de joc i 1,00 € de donatiu pel Club).


12 de juliol de 2017 : El programa de TV "País Km 0" arriba a la Vall del Tenes i el RCCR hi participa.

El programa de TV "País Km 0" produït per la xarxa de TV locals de Catalunya va aterrar el passat 12 de juliol a La Vall del Tenes. El programa, de dues hores de durada, es va centrar principalment en el Parc de les Olors del Serrat i va contar amb la participació del RCCR, que va assolint el repte de concentrar el major nombre de vehicles clàssics al aparcament del Parc de les Olors en un espai reduït de temps.

El repte, magníficament presentat per la reportera Regina Alenyà, va ser assolit amb la participació de 23 vehicles, aconseguint al mateix temps donar a conèixer el club i els seus components a tot Catalunya.

¿ Vols veure el programa ? punxa a continuació. Val la pena veure el programa sencer però si tens pressa el RCCR surt als minuts 24, 61 i 105.


8 de juliol de 2017 : Gran resultat de la representació del RCCR al VI Critèrium del Vallès Clàssics.

Organitzat per l'Escuderia Vall del Tenes i dins el marc del VI Critèrium del Vallès Clàssics, el passat 8 de juliol es va celebrar una prova de la Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics, que va transcorre per les localitats de Sant Feliu de Codines, Sant Miquel del Fai, Granera i Gallifa.

El Retro Car Club Ronçana (RCCR) va estar representat al ral·li de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i de Omar Pérez (copilot), que es van classificar en una magnífica 3ª posició del grup de cotxes de categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge). Des d'aquí volem felicitar al Francisco i al Omar, pel èxit obtingut i per ajudar amb la seva aportació a consolidar el nom del Retro Car Club Ronçana.


2 de juliol de 2017 : Sortida de germanor  Can Pairot, de Santa Cecilia de Voltregà.

El diumenge 2 de juliol el RCCR va organitzar una sortida de germanor, consistent en un esmorzar de forquilla al restaurant Can Pairot de Santa Cecilia de Voltregà. El grup, d'unes 30 persones va gaudir d'un dia esplèndid i dels meravellosos paisatges de la comarca d'Osona.

Convocatòria

Fotografies


1 de juliol de 2017 : Reunió de clubs i Assemblea per la constitució de la nova Junta de la FCVH.

Seguint els acords presos el passat 24 de març de 2017 a la reunió de clubs que es va celebrar a Manresa amb motiu de l'alarma generada dins la afició al mon dels clàssics per l'anunci de una nova normativa que prohibirà circular a tots els vehicles de mes de 20 anys per raons mediambientals, el dissabte 1 de juliol, a la Sala Briefing del Circuit de Catalunya, es va celebrar la segona reunió de clubs amb l'objectiu principal de celebrar Assemblea de la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) amb els clubs que actualment la composen amb l'objectiu de constituir una nova Junta Directiva, la qual tindrà la missió inicial de defensar els interessos del clubs associats a la Federació i de la afició en general, davant les Administracions. Un cop constituïda la nova Junta, a la qual el RCCR estarà representada, ara toca començar a treballar.

Imatges de la reunió del Circuit

Reunió de Clubs

Clubs representats a la reunió

Nova Junta de la FCVH


1 de juliol de 2017 : La revista "Coches Clásicos" en el seu numero 150 publica un reportatge de la celebració de la 4ª edició del Retro Car Meeting.


1 de juliol de 2017 : La revista "Auto Foto" en el seu numero 251 publica un reportatge de la celebració de la 4ª edició del Retro Car Meeting.


29 de maig de 2017 : Canal Set TV : Recull celebració de la 4ª edició del Retro Car Meeting (minut 23:15 del vídeo)


29 de maig de 2017 : El periòdic "El 9 NOU" recull en el seu numero 2729 la celebració de la 4ª edició del Retro Car Meeting.


22 de maig de 2017 : Canal Set TV : Anunci previ de la celebració de la 4ª edició del Retro Car Meeting (veure minut 12:42 del video)


8 de maig de 2017 : Canal Set TV : Programa "Collita pròpia" Entrevista a Josep Astudillo, president del Retro Car Club Ronçana


1 de maig de 2017 : La revista "Auto Foto" en el seu numero 249 publica la noticia de la celebració de la 3ª edició de la Motorada Clàssica.


15 d'abril de 2017 : La revista "Motociclismo" en el seu numero 2525 publica la noticia de la celebració de la 3ª edició de la Motorada Clàssica.


3 d'abril de 2017 : Canal Set TV : SET Informa - Recull la celebració de la 3ª edició de la Motorada Clàssica (minut 16:40 del vídeo)


27 de març de 2017 : Canal Set TV : SET Informa - Anunci previ de la celebració de la 3ª edició de la Motorada Clàssica (veure minut 18:58 del vídeo)


24 de març de 2017 : Reunió d'urgència a Manresa de clubs i entitats de vehicles antics i clàssics

El divendres 24 de març, uns 50 clubs i entitats de vehicles antics i clàssics de Catalunya, entre els que estava el Retro Car Club Ronçana, es van reunir a la sala d'actes del Montepio de Conductors de Manresa per rebre informació de primera ma de la reunió mantinguda pel Clàssic Motor Club del Bages amb la Generalitat de Catalunya el mateix divendres pel matí i per decidir quins han de ser els passos a seguir per aconseguir que les limitacions de circulació previstes a la ciutat de Barcelona (amb afectació a la corona de 40 municipis adherits al projecte), no afectin als vehicules antics i clàssics.

Després d'haver mantingut la reunió a la Generalitat i després de llegir el document que han elaborat, es desprèn que no hi ha una política clarament definida pels vehicles antics i clàssics i, per tant, sembla que estarien igualment limitats per circular en els supòsits anunciats dies enrere.

Tot i això, la receptivitat dels responsables de portar a terme el projecte de limitació es bona en vers els nostres vehicles, per la qual cosa ara s'ha d'actuar de forma coordinada per aconseguir el que les principals ciutats europees ja han aconseguit.

Todos els assistents vam acordar unànimement:

 

Agrupar-se en la Associació de Clubs de Catalunya, que està constituïda e integrada a la FEVA, convocant una assemblea i anomenant una nova junta directiva formada per membres dels clubs presents a la reunió del divendres 24/3/2017.

  Decidir coordinadament les accions a emprendre.
  No emprendre accions que puguin projectar una mala imatge no desitjada davant l'Administració, i menys encara davant l'opinió pública.
 

Mostrar la voluntat d'arribar tan lluny com sigui necessari per aconseguir un tracte adequat pels vehicles antics i clàssics, tenint en conte que s'ha de respectar el medi ambient.

  Buscar el millor assessorament legal possible.
  Acollir a totes aquelles entitats legalment constituïdes que no van poder estar a la reunió del dia 24, sempre que acceptin la línia de treball acordada.

Llistat de clubs inscrits (per ordre alfabètic):

ALFISTAS CLUB SPORT
AMERICAN CAR CLUB DE CATALUNYA
AMICS VOLKSWAGEN CATALUNYA
AMICS D’AUTOMÒBILS ANTICS DE RUBI
AMICS DELS VEHICLES CLÀSSICS DE BEGUES
AMIGOS COCHES VETERANOS
ANDRÉ CITRÖEN CLUB DE CATALUNYA
ANTIC CAR CLUB DE CATALUNYA
ASOCIACIÓN CONVOY
ASS. VEHICLES HISTÒRICS I ALTRES PRESTACIONS
ASR – ANTIGALLES SOBRE RODES DE LLIÇÀ D’AMUNT
BIELA CLUB MANRESA
BIELA CLUB 600 CLÀSSIC & HISTÒRIC
CLAN DEL CLÀSSIC DE CARDEDEU
CLÀSSIC CAR CLUB LA GARRIGA
CLÀSSIC CAR LES FRANQUESES
CLÀSSIC CLUB MONTMELÓ
CLÀSSIC CLUB VILADECANS
CLÀSSIC MOTOR CLUB DEL BAGES
CLÀSSIC MOTOR CLUB MONTSENY
CLUB 600 BARCELONA
CLUB ALFA ROMEO CATALUNYA
CLUB AMICS CLÀSSICS MONTCADA
CLUB CAMPER CATALUNYA
CLUB DE VEHICLES HISTÒRICS DE LLEIDA
CLUB FORO 600
CLUB JEEP COMANDO ESPAÑA
CLUB MARESME CLÀSSICS DE MATARÓ
CLUB MINI COOPER
CLUB MG CATALUNYA
CLUB PORSCHE 356 ESPANYA
COL·LECCIÓ D’AUTOMÒBILS SALVADOR CLARET
ENTUSIASTES DELS MINIS DE REUS
ESCUDERIA BAIX EMPORDÀ
ESCUDERIA HISPANO SUIZA
FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE VEHICULOS ANTIGUOS – FEVAGRUP
AFICIONATS ALS VEHICLES D’EPOCA DE REUS
GRUP MOTOS CLÀSSIQUES DE REUS
MATRA CLUB – M550
MERCEDES BENZ CLUB DE ESPAÑA
MONTEPIO DE CONDUCTORS MANRESA-BERGA
MOTOR CLUB AVINYÓ
MOTO CLUB GIRONA
MOTO CLUB IMPALA
MOTO CLUB MANRESA
RACC – REIAL AUTOMÒBIL CLUB DE CATALUNYA
RAID PROMISES 4X4
RETRO CAR CLUB RONÇANA
UNIÓ 4 CLÀSSICS

Imatges de la reunió de Manresa


25 de febrer de 2017 : Assemblea General del Club.

El dissabte 25 de febrer de 2017, es va celebrar a la Sala d'actes de la Biblioteca la Assemblea General del Club. Com cada any en van presentar els contes de la temporada anterior i el pressupost per la present, i també es van comentar les activitats fetes i les novetats emmarcades en les activitats previstes pel 2017.


12 de novembre de 2016 : Sessió fotogràfica d'una representació del RCCR pel calendari de Santa Eulàlia.

Com cada any, l'Ajuntament de Santa Eulàlia te pensat distribuir entre tots els habitants del municipi un calendari (de paret), en el que cada any es recullen fotografies d’una temàtica concreta. Enguany, el calendari 2017 estarà dedicat a les entitats del poble. El Retro Car Club Ronçana (RCCR) es una de les entitats que han sigut escollides per sortir representades al calendari en un dels mesos. Per aquesta raó, i d'acord amb l'Ajuntament i el fotògraf oficial, el passat dia 12 de novembre, uns quants socis es van reunir a Sant Simple amb l'objectiu de fer una sessió fotogràfica.

Foto amateur

Foto amateur

Foto amateur

Foto amateur

Foto amateur

Foto fotògraf

Foto fotògraf

Foto fotògraf

Foto fotògraf

Foto fotògraf

Foto fotògraf

Foto calendari


16 d'octubre de 2016 : Pas i parada a Santa Eulàlia de la caravana de cotxes antics procedent de Caldes de Montbui.

Amb motiu de la seva Festa Major, la AAVV de la Plaça Catalunya, de Caldes de Montbui, organitza cada any una trobada de cotxes antics, que enguany ha celebrat la seva XXXII edició. El RCCR, amb col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Eulàlia, ha aconseguit que per tercer any consecutiu, la caravana d'aquets cotxes antics passi i pari a Santa Eulàlia de Ronçana. La caravana va arribar a les 12:30 hores i es va aturar a la plaça de l'Ajuntament. Durant una hora es van poder admirar i contemplar entre 20 i 40 cotxes anteriors a 1940 en perfecte estat de funcionament.

Cartell

Fotografies


4 d'octubre de 2016 : Disponible la Loteria de Nadal del RCCR

Ja esta disponible la loteria de Nadal del RCCR. Els que estigueu interessats us podeu posar en contacte amb la tresorera, senyora Loli Bretones o mitjançant correu electrònic (veure pàgina de contacte) o venir el proper dimecres 19 d'octubre a la reunió de Junta que celebrarem a "La Fàbrica". Com l'any passat, el preu de les participacions és de 5,00 € (4,00 € de joc i 1,00 € de donatiu pel Club).


18 de setembre de 2016 : Un soci del RCCR aconsegueix el premi a la millor moto clàssica, a la 3ª trobada de Clàssics de Lliçà de Vall organitzada pel ASR.

El passat 18 de setembre, l'ASR de Lliçà va organitzar la seva 3ª trobada de clàssics a la plaça de l'Ajuntament de Lliçà de Vall. Francisco Turrillo, vicepresident del RCCR va aconseguir el premi a la millor moto clàssica amb la Ducati 250 De Luxe que havia format part del parc mòbil de la Policia Local de Santa Eulàlia de Ronçana. La nostre enhorabona.

Fotografies


16 de juliol de 2016 : Gran resultat de la representació del RCCR al XII Ral·li Clàssic Sant Cristòfol de Rubí. Ral·li de regularitat de clàssics.

Organitzat pel Club Amics Automòbils Antics de Rubí, el passat dissabte 16 de juliol es va celebrar a Rubí el XII Ral·li Clàssic Sant Cristòfol, un ral·li de regularitat de cotxes clàssics en el marc de la 5ª Challenge Intercomarcal de regularitat Clàssics.

El Retro Car Club Ronçana (RCCR) va estar representat al ral·li de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i la seva filla Montse (copilot), que es van classificar per segona vegada consecutiva en una magnífica 3ª posició del grup de cotxes de categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge). Des d'aquí volem felicitar al Francisco i la Montse, pel èxit obtingut i per ajudar amb la seva aportació a consolidar el nom del Retro Car Club Ronçana.


1 de juliol de 2016 : La revista "Auto Foto" en el seu numero 239 publica la noticia de la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting.


1 de juliol de 2016 : La revista "Coches Clásicos" en el seu numero 137 publica la noticia de la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting.


25 de juny de 2016 : Sortida i Visita a la Col·lecció Jaume Vila.

El dissabte 25 de juny el RCCR va organitzar un esmorzar de forquilla a Sant Quirze de Safaja, que va culminar amb una visita a la Col·lecció d'automòbils del Senyor Jaume Vila, de Caldes de Montbui. La convocatòria va tenir molt d'èxit, i tant l'esmorzar com la visita a la Col·lecció d'automòbils van agradar molt a tots els assistents.

Convocatòria

Fotografies


19 de juny de 2016 : Sortida de família a Girona. Visita turística amb guia i dinar.

El diumenge 19 de juny el RCCR va organitzar una sortida de família pels socis del club i les seves famílies. La sortida va consistir en una visita turística amb guia a la ciutat de Girona i posteriorment es va anar a dinar al Restaurant "El Cabrit". Es va poder gaudir d'un magnífic dia de sol i tots plegats vam poder gaudir dels nostres clàssics fent una bonica ruta.

Convocatòria

Fotografies


30 de maig de 2016 : El periòdic "El 9 NOU" recull en el seu numero 2631 la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting.


30 de maig de 2016 : Canal Set TV : Recull de l'èxit de la 3ª edició del Retro Car Meeting (minut 25:30 del vídeo)


23 de maig de 2016 : Canal Set TV : Anunci de la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting (veure minut 21:00 del video)


1 de maig de 2016 : La revista "Clásicos de Ocasión" anuncia en el seu numero 61 la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting.


1 de maig de 2016 : La revista "Coches Clásicos" anuncia en el seu numero 135 la celebració de la 3ª edició del Retro Car Meeting.


1 de maig de 2016 : La revista Ronçana en el seu nº 282 publica article de la Motorada i anuncia la celebració de la 3ª edició del Meeting.


1 de maig de 2016 : La revista "Motor Club Magazine" en el seu numero 85 publica un article sobre la 2ª edició de la Motorada Clàssica


25 d'abril de 2016 : Canal Set TV : Programa "Passió Clàssica" Reportatge de la 2ª edició de la Motorada Clàssica celebrada el passat 3 d'abril.


4 d'abril de 2016 : El periòdic "El 9 NOU" recull en el seu numero 2615 la celebració de la 2ª edició de la Motorada Clàssica.


4 d'abril de 2016 : Canal Set TV : SET Informa - Recull la celebració de la 2ª edició de la Motorada Clàssica (minut 16:00 del vídeo)


1 d'abril de 2016 : La revista "Motor Club Magazine" en el seu numero 84 publica el cartell de la 2ª edició de la Motorada Clàssica


28 de març de 2016 : Canal Set TV : SET Informa - Anunci previ de la celebració de la 2ª edició de la Motorada Clàssica (veure minut 10:38 del vídeo)


5 de març de 2016 : Assemblea General del Club.

El dissabte 5 de març de 2016, es va celebrar a la Sala Polivalent de "La Fàbrica" la Assemblea General del Club. En aquesta ocasió i tal com marquen els estatuts també es va procedir a la renovació dels càrrecs de la Junta.

Fotografies


26 de novembre de 2016 : Disponible la Loteria de Nadal del RCCR

Ja fa dies que esta disponible la loteria de Nadal del RCCR. Els que estigueu interessats us podeu posar en contacte amb la tresorera, senyora Loli Bretones o mitjançant correu electrònic (veure pàgina de contacte) o venir el proper dimecres 16 de desembre a la reunió de Junta que celebrarem a "La Fàbrica". El preu de les participacions és de 5,00 € (4,00 € de joc i 1,00 € de donatiu pel Club).


24 d'octubre de 2015 : Sortida de germanor a Puiglagulla (Vilalleons). Esmorzar de forquilla.
El dissabte 24 d'octubre el RCCR va organitzar una sortida de germanor pels socis del club i les seves famílies. La sortida va consistir en un esmorzar de forquilla en un magnífic indret de la Plana de Vic. La sortida va ser un èxit i els socis van poder gaudir d'una bonica ruta amb els seus clàssics. 

Convocatòria

Fotografies


18 d'octubre de 2015 : Pas i parada a Santa Eulàlia de la caravana de cotxes antics procedent de Caldes de Montbui.

Amb motiu de la seva Festa Major, la AAVV de la Plaça Catalunya, de Caldes de Montbui, organitza cada any una trobada de cotxes antics, que enguany ha celebrat la seva XXXI edició. El RCCR, amb col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Eulàlia, ha aconseguit que per segon any consecutiu, la caravana d'aquets cotxes antics passi i pari a Santa Eulàlia de Ronçana. La caravana va arribar a les 12:30 hores i es va aturar a la plaça de l'Ajuntament. Durant una hora es van poder admirar i contemplar entre 20 i 40 cotxes anteriors a 1940 en perfecte estat de funcionament.

Cartell

Fotografies


17 d'octubre de 2015 : Xerrada/Col·loqui sobre les curses de regularitat de vehicles Clàssics, organitzada pel RCCR.

El passat dissabte 17 d'octubre a les 11:00 hores, el RCCR va organitzar una Xerrada/Col·loqui sobre les curses de regularitat de vehicles Clàssics. Sense cap pretensió d'impartir un curset, aquesta Xerrada/Col·loqui tenia la única intenció de desmitificar la complexitat d'aquest tipus de cursa, donant informació als assistents a la xerrada, basada en les pròpies experiències del nostre soci Francisco Vaca.

La Xerrada, va tenir lloc a la Sala polivalent del Centre Cívic "La Fàbrica", va començar a les 11:00 hores i degut al interès mostrat pels assistents es va allargar fins les 13:00 hores. La Xerrada/Col·loqui estava oberta als socis del club, i al públic en general que estigues interessat. També van assistir altres convidats d'altres clubs de pobles veïns. Amb aquesta trobada, el RCCR va voler donar a conèixer aquesta disciplina del mon dels vehicles clàssics.   

Díptic

Fotografies

Canal SET recull la noticia (Minut 18:15 del video)


1 d'agost de 2015 : La revista "Coches Clásicos" recull en el seu numero 126 la celebració de la segona edició del Retro Car Meeting.


11 de juliol de 2015 : Gran resultat de la representació del RCCR al XI Ral·li Clàssic Sant Cristòfol de Rubí. Ral·li de regularitat de clàssics.

Organitzat pel Club Amics Automòbils Antics de Rubí, el passat dissabte 11 de juliol es va celebrar a Rubí el XI Ral·li Clàssic Sant Cristòfol, un ral·li de regularitat de cotxes clàssics en el marc de la 4ª Challenge Intercomarcal de regularitat Clàssics.

El Retro Car Club Ronçana (RCCR) va estar representat al ral·li de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i la seva filla Montse (copilot), que es van classificar en una magnífica 3ª posició del grup de cotxes de categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge). La constància te premi. Des d'aquí volem felicitar al Francisco i la Montse, pel èxit obtingut i per ajudar amb la seva aportació a consolidar el nom del Retro Car Club Ronçana.


4 de juliol de 2015 : La prestigiosa revista d'àmbit nacional "Coches Clásicos" recull la 2ª part un extens reportatge sobre la trajectòria esportiva i automobilística del nostre amic Martí Más Maimó, soci del Retro Car Club Ronçana.

La popular revista d'àmbit nacional "Coches Clásicos" en el seu nº 125 del mes de juliol, publica la segona part del reportatge sobre la interessant trajectòria automobilística i esportiva del nostre amic, i soci del RCCR, Martí Más Maimó, que en una època en que els recursos eren ben escassos, amb mes il·lusió que mitjans va saber utilitzar l'enginy per portar a terme el seu projecte. Es un magnífic i interessant reportatge, signat pel prestigiós periodista del motor Pablo Gimeno Valledor.  


1 de juliol de 2015 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero 75 la celebració de la segona edició del Retro Car Meeting.


1 de juliol de 2015 : La revista "Clásicos Exclusivos" recull en el seu numero 100 la celebració de la segona edició del Retro Car Meeting.


1 de juny de 2015 : Canal Set TV : Recull de l'èxit de la 2ª edició del Retro Car Meeting (minut 14:35 del vídeo)


25 de maig de 2015 : Canal Set TV : Anunci de la celebració de la 2ª edició del Retro Car Meeting (veure minut 29:55 del video)


15 de maig de 2015 : La prestigiosa revista d'àmbit nacional "Coches Clásicos" recull un extens reportatge sobre la trajectòria esportiva i automobilística del nostre amic Martí Más Maimó, soci del Retro Car Club Ronçana.

La popular revista d'àmbit nacional "Coches Clásicos" en el seu nº 124 del mes de maig, publica un reportatge sobre la interessant trajectòria automobilística i esportiva del nostre amic, i soci del RCCR, Martí Más Maimó, que en una època en que els recursos eren ben escassos, amb mes il·lusió que mitjans va saber utilitzar l'enginy per portar a terme el seu projecte. Es un magnífic i interessant reportatge de 6 pàgines, escrit pel prestigiós periodista del motor Pablo Gimeno Valledor que tindrà continuïtat en el proper nº 125 de la revista.  


1 de maig de 2015 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero 73 la noticia del la 2ª edició del Retro Car Meeting


1 d'abril de 2015 : La revista "Clásicos Exclusivos" anuncia en el seu numero 97 la celebració de la segona edició del Retro Car Meeting.


23 de març de 2015 : Canal Set TV : SET Informa - Recull de l'èxit de la primera edició de la Motorada Clàssica (minut 16:15 del vídeo)


16 de març de 2015 : Canal Set TV : SET Informa - Noticia de la celebració de la primera edició de la Motorada Clàssica (minut 12:00 del vídeo)


1 de març de 2015 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero 71 de març la noticia de la Motorada Clàssica 2015


25 de desembre de 2014 : L'Anuari local de Santa Eulàlia, recull l'activitat del RCCR al 2014


19 d'octubre de 2014 : Una representació del RCCR participa a la II Concentració de Vehicles Clàssics de Bigues i Riells.

El passat diumenge 19 d'octubre, una representació del Retro Car Club Ronçana (RCCR), va participar a la II Concentració de Vehicles Clàssics de Bigues i Riells.

 

 


17 d'octubre de 2014 : Primera Trobada Social - Sopar de Germanor

El passat divendres 17 d'octubre, es va celebrar la primera Trobada Social del RCCR. El format triat per aquesta primera trobada va ser un sopar de germanor al Restaurat l'Àmfora de Santa Eulàlia, al que van assistir els socis del club i les seves famílies. La vetllada va transcorre amb una gran camaraderia i tos els assistents s'ho ban passar molt be. De ben segur que la tornarem a repetir. 


17 d'octubre de 2014 : La caravana de la XXX Trobada de vehicles antics de Caldes passarà per Santa Eulàlia

L’Associació de Veïns de la Plaça Catalunya de Caldes de Montbui, organitza cada any, amb motiu de la seva festa major, una trobada de cotxes antics. L’edició d’enguany va ser la número XXX i es va celebrar el passat diumenge 19 d’octubre. Els cotxes es van concentrar primer a la plaça de Catalunya de Caldes de Montbui a partir de les 9:00 del matí i desprès van sortir a fer un recorregut pels pobles del voltant. Degut al reduït espai de la plaça de Catalunya de Caldes, l’Associació de Veïns limita la participació a cotxes anteriors a 1940, per tant es tracta de cotxes amb solera i molt singulars.

Per primera vegada, aquest any el recorregut va passar per Santa Eulàlia de Ronçana. Els cotxes van arribar a les 12:30 a la Plaça de l’Ajuntament i van marxar sobre les 13:30.


26 de setembre de 2014 : Disponible la Loteria de Nadal del RCCR

Ja esta disponible la loteria de Nadal del RCCR. Els que estigueu interessats us podeu posar en contacte amb la tresorera, senyora Loli Bretones o mitjançant correu electrònic (veure pàgina de contacte) o venir el proper divendres 17 d'octubre al sopar de germanor del club. El preu de les participacions és de 5,00 € (4,00 € de joc i 1,00 € de donatiu pel Club).


13 de setembre de 2014 : Una representació del RCCR participa a la Concentració de Vehicles Clàssics de Llicà d'Amunt.

El passat 13 de setembre, una representació del Retro Car Club Ronçana (RCCR), va participar a la Concentració de Vehicles Clàssics que va organitzar el club "Antigalles Sobre Rodes" a Lliçà de Munt. En el marc de la festa major, el club "Antigalles Sobre Rodes" també va celebrar el seu primer aniversari.


11 de setembre de 2014 : Una representació del RCCR realitza la ofrena floral de la Diada a la Plaça 11 de setembre

El passat 11 de setembre, el Retro Car Club Ronçana (RCCR), representat per la senyora Loli Bretones i el el senyor Toni López, va fer la ofrena floral de la Diada a la Plaça 11 de setembre.


12 de juliol de 2014 : Participació del RCCR al X Ral·li Clàssic Sant Cristòfol de Rubí. Ral·li de regularitat de clàssics.

Organitzat pel Club Amics Automòbils Antics de Rubí, el passat dissabte 12 de juliol es va celebrar a Rubí el X Ral·li Clàssic Sant Cristòfol, un ral·li de regularitat de cotxes clàssics en el marc de la 3ª Challenge Intercomarcal de regularitat Clàssics.

El Retro Car Club Ronçana (RCCR) va estar representat al rally de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i la seva filla Montse (copilot), que es van classificar en 9ª posició del grup de cotxes de categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge).

 


1 de juliol de 2014 : La revista de difusió nacional "Coches Clásicos" recull en el seu numero 114 la noticia de l'èxit del Retro Car Meeting 2014.


1 de juliol de 2014 : La revista de difusió nacional "Clásicos Exclusivos" recull a pàgina complerta en el seu numero 88 la noticia de l'èxit del Retro Car Meeting 2014.


1 de juliol de 2014 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero de juliol l'èxit de la primera edició del Retro Car Meeting 2014.


29 de juny de 2014 : Caravana solidària del RCCR a la I Trobada solidària de vehicles clàssics per "La Lluita d'Arnau" a Lliçà de Vall.

El diumenge 29 de juny, es va celebrar a Lliçà de Vall, la I Trobada solidària de vehicles clàssics per la lluita contra les malalties infantils estranyes. El nostre club va assistir representat per diversos vehicles de socis que van sortir en caravana a les 10:00 hores del mati des de "La Fàbrica". La jornada va transcorre amb tota normalitat i amb una gran assistència de públic.

L'Austin Seven del soci del RCCR Josep Palacín, va ser el guanyador del premi del públic per una majoria aclaparadora.

Cartell

Curiosa fotografia de la caravana a Lliçà de Vall feta per un conductor de Santa Eulàlia

Premi del públic

Vista general

Vista general

Vista general

Vista general

Premi del públic

Vista general

Vista general

Vista general

Vista general

Vista general


2 de juny de 2014 : El periòdic "El 9 Nou" recull la noticia de la celebració del primer Retro Car Meeting


2 de juny de 2014 : YouTube : Petit video del primer Retro Car Meeting


2 de juny de 2014 : Canal Set TV : SET Informa - Noticia de la celebració del primer Retro Car Meeting (veure minut 27:15 del video)


1 de juny de 2014 : Èxit absolut de la primera edició del "Retro Car Meeting" de Santa Eulàlia.

El diumenge 1 de juny, es va celebrar al recinte del Centre Cívic i Cultural "La Fabrica" de Santa Eulàlia, la primera edició del "Retro Car Meeting", una concentració de vehicles antics i clàssics organitzada pel Retro Car Club Ronçana. Es van inscriure un total de 198 vehicles (158 cotxes i 40 motos). Dels 198 vehicles inscrits, 144 venien de fora de Santa Eulàlia procedents de fins a 41 poblacions diferents. Es van concentrar vehicles molt singulars, tant pel seu valor històric com per la seva antiguitat, ja que 43 vehicles superaven els 50 anys. Totes aquestes dades confirmen l'èxit de la primera edició. També es van oferir activitats per la canalla i botigues d'articles relacionats amb el mon del motor.

Cartell Retro Car Meeting

Vista general

Vista general

Vista general

Vista general

Aston Martin DB-6

Ford Mustang Match 1

Jaguar XK120

Austin Healey

Chevrolet Corvette

El premi al vehicle més antic va ser per un Renault 11hp de 1908, propietat del Ajuntament de Barcelona, conegut popularment amb al nom de "La Genoveva". El premi el va entregar el president del Club 600 Barcelona, senyor José Manuel Aguilar.

El premi al vehicle més llunyà va ser per un Seat 124/2000 de 1979, propietat del senyor Josep Manuel Jiménez Sojo, que va venir des de Berga, el premi el va entregar el senyor Francisco Turrillo, vicepresident del Retro Car Club Ronçana.

 

 

 

 

El premi del públic va ser per un preciós Ford Mustang Coupe de 1968, propietat del senyor Manuel Imedio. El premi va ser entregat per la Regidora de Cultura senyora Isabel Valls.

El premi a la moto més singular o de més valor històric va ser per una MYMSA Experimental de 1955, propietat del senyor Josep Aragall. El premi va ser lliurat pel senyor Jaume Aragall.

 

 

El premi al cotxe més singular o de més valor històric va ser per un elegant cotxe americà de la marca Marmon Roadster de 1927, propietat del senyor Timoteo Ester. El premi el va lliurar l'excel·lentissim senyor Alcalde de Santa Eulàlia Joaquím Brustenga.

La organització calcula que durant la jornada, entre participants i visitants, van passar pel recinte de la fàbrica un miler de persones. L'àlbum fotogràfic del Retro Car Meeting 2014 es pot veure complert al apartat "Retro Car Meeting" d'aquesta web.   

Video de YouTube, record del Retro Car Meeting 2014............................ http://www.youtube.com/watch?v=YooUJJ8ick4

29 de maig de 2014 : El periòdic "El 9 Nou" recull la noticia del Retro Car Meeting 2014 i la presentació oficial d'un Seat Ronda Crono 1600 de competició recentment restaurat.


26 de maig de 2014 : Canal Set TV : Anunci de la celebració del primer Retro Car Meeting (veure minut 25:51 del video)


23 de maig de 2014 : La revista "El Tot Granollers" recull en el seu numero 1.015 del 23 de maig la noticia del Retro Car Meeting 2014


17 de maig de 2014 : Participació del RCCR al 1er Ral·li Clàssic País del Cava. Rally de regularitat de clàssics.

Organitzat pel club Auto Sport Sabadell, el passat dissabte 17 de maig es va celebrar a Sant Sadurní d'Anoia el "1er Ral·li Clàssic País el Cava", un ral·li de regularitat de cotxes i motos clàssics en el marc de la 3ª Challenge Intercomarcal de regularitat.

El Retro Car Club Ronçana va estar representat al rally de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i la seva filla Montserrat Vaca (copilot).

 

 

 

 

Cartell

 

Fiat X1/9 Bertone

 


12 de maig de 2014 : Canal Set TV : Programa "Collita pròpia" Entrevista a Josep Astudillo, president del Retro Car Club Ronçana


1 de maig de 2014 : La revista "Clásicos de Ocasión" recull en el seu numero 49 de maig/juny la noticia del Retro Car Meeting 2014


1 de maig de 2014 : La revista "Coches Clásicos" recull en el seu numero 111 de maig la noticia del Retro Car Meeting 2014


1 d'abril de 2014 : La revista "Clásicos Exclusivos" recull en el seu numero 85 d'abril la noticia del Retro Car Meeting 2014


1 d'abril de 2014 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero d'abril la noticia del Retro Car Meeting 2014


29 de març de 2014 : Assemblea General.

En compliment del que determinen els Estatuts del Club, durant el primer trimestre de l'any s'ha de celebrar la Assemblea General anual. Tot i que el Club encara no te un any d'existència, la Junta directiva, ha considerat oportú celebrar aquesta primera Assemblea General a la Sala Polivalent de "La Fàbrica" fent un exercici de normalitat i transparència.

L'Assemblea es va celebrar amb total normalitat, amb la participació i assistència del 44% dels associats.


25 de gener de 2014 : Participació del RCCR a la 1ª Volta a la Vila de Cardedeu. Rally de regularitat de clàssics.

Organitzat pel Grup 5 Clàssic Rally, el passat dissabte 25 de gener es va celebrar a Cardedeu la "1ª Volta a la Vila de Cardedeu", un rally de regularitat de cotxes i motos clàssics en el marc de la 3ª Challenge Intercomarcal de regularitat. Aprofitant l'esdeveniment es va fer a primera hora del mati una petita concentració de vehicles clàssics al mateix recinte tancat.

El Retro Car Club Ronçana va estar representat a la concentració de clàssics pel Triumph TR7 de Francisco Turrillo, i al rally de regularitat pel Fiat X1/9 Bertone de Francisco Vaca (pilot) i Josep Astudillo (copilot). Era la primera vegada que l'RCCR estava representat en un rally de regularitat i a mes, també era la primera vegada per Francisco Vaca i Josep Astudillo, que sense voler es van convertir en els "rookies" de la cursa.

Els 56 vehicles inscrits estaven composats per; 3 motos, 34 cotxes a la categoria "R" (amb aparells electrònics de navegació i cronometratge) i 19 cotxes a la categoria "O" (sense aparells electrònics de navegació i cronometratge), que era la categoria on participava el Fiat X1/9 Bertone del RCCR.

Classificació final: 10ª posició a la categoria "O" de cotxes i 43ª posició a la classificació general absoluta. No està malament per ser la primera vegada.

Triumph TR7

Cartell

Fiat X1/9 Bertone

Fiat X1/9 Bertone

Fiat X1/9 Bertone

Video de la sortida de la segona secció nocturna............................ http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1sBwdFqbq6o


7 de gener de 2014 : La revista "Clásicos Exclusivos" recull la noticia de la presentació oficial del RCCR


2 de gener de 2014 : La revista "Ronçana" recull la noticia de la instal·lació de la carpa informativa del RCCR el passat mes de novembre al mercat setmanal de Santa Eulàlia


25 de desembre de 2013 : L'Anuari local de Santa Eulàlia, en el seu apartat d'entitats, recull la noticia de la fundació del RCCR


22 de desembre de 2013 : Ens tornen els diners de la Loteria de Nadal

El primer premi de la Loteria de Nadal ha acabat en 6, per tant, ens tornen els diners. Els posseïdors de participacions de loteria del RCCR podran passar a cobrar els diners del retorn (2,40€ per participació), a partir del dia 2 de gener a la Administració de Loteria de Santa Eulàlia.


1 de desembre de 2013 : La revista "Motor Club Magazine" recull en el seu numero de desembre la noticia de la presentació oficial del RCCR


23 de novembre de 2013 : Carpa informativa del RCCR al mercat setmanal de Santa Eulàlia

Coincidint amb la celebració del primer aniversari del mercat setmanal, el passat dissabte 23 de novembre, el RCCR va instal·lar una carpa informativa al mercat setmanal de Santa Eulàlia de Ronçana. Al costat de la carpa es van exposar alguns dels cotxes dels socis del club, que van cridar l'atenció del públic assistent. La jornada va transcorre amb normalitat i el club va poder captar nous socis. També es va poder vendre loteria, i es van lliurar els carnets als socis que encara no l'havien recollit.


13 de novembre de 2013 : Disponible la Loteria de Nadal del RCCR

A partir de la setmana del 18 de novembre estarà disponible la loteria de Nadal del RCCR. Els que estigueu interessats us podeu posar en contacte mitjançant correu electrònic (veure pàgina de contacte) o venir el proper dissabte 23 de novembre a la carpa que el RCCR tindrà al mercat setmanal de Santa Eulàlia, davant del Banc de Sabadell. El preu de les participacions és de 3,00 € (2,40 € de joc i 0,60 € de donatiu pel Club).


1 de novembre de 2013 : La revista "Ronçana" recull la noticia de la presentació oficial del RCCR


28 d'octubre de 2013 : Canal Set TV : SET Informa - Reportatge presentació oficial RCCR (veure minut 19:00 del video)


28 d'octubre de 2013 : El periòdic "El 9 Nou" recull la noticia de la presentació oficial del RCCR


26 d'octubre de 2013 : Presentació oficial del Retro Car Club Ronçana

El passat dissabte dia 26, en el Centre Cívic i Cultural la Fàbrica i amb el lema “Un somni, un projecte, una realitat”, es va fer la presentació oficial del “Retro Car Club Ronçana”. L’acte va ser presidit per l’Alcalde, Excel·lentíssim Senyor Joaquim Brustenga i la Regidora de Cultura Senyora Isabel Valls. El President del RCCR va explicar com va néixer el club i quins són els seus objectius. A la presentació es va explicar que la principal activitat del club consistirà en la organització, un cop l’any, d’una trobada de vehicles antics i clàssics a Santa Eulàlia de Ronçana, que portarà el nom de “Retro Car Meeting”, i a la qual hi seran convidats també a participar, particulars de fora del poble amb vehicles singulars i socis d’altres clubs.

L’assistència a l’acte va ser bastant nombrosa. Alguns socis van venir al acte amb els seus vehicles clàssics, que van poder ser admirats pels assistents. La presentació en general va tenir molt bona acollida pel públic, que va valorar el projecte molt positivament.


21 d'octubre de 2013 : Canal Set TV : SET Informa - Entrevista prèvia a la presentació del RCCR (veure minut 20:45 del video)


19 d'octubre de 2013 : Una representació del RCCR assisteix a la 1º Concentració de Vehicles Clàssics de Bigues i Riells

A Bigues i Riells es va celebrar el passat dissabte 19 d'octubre la primera Concentració de Clàssics d'aquesta veïna localitat. Una petita representació del RCCR va assistir al esdeveniment i va gaudir d'un esmorzar per gentilesa de la organització.


11 de setembre de 2013 : Per primera vegada, el Club com entitat del poble, realitza la ofrena floral de la Diada a la Plaça 11 de setembre

Tot i que encara no s'ha fet la presentació oficial del Club com entitat del poble, el Retro Car Club Ronçana va fer la ofrena floral de la Diada a la Plaça 11 de setembre.


18 de juliol de 2013 : El Club es dona d'alta com entitat al Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

Tramitada la inscripció al registre d'entitats del Ajuntament el dia 11 de juliol, amb data 18 de juliol el Retro Car Club Ronçana va obtenir de l'Ajuntament el numero d'entitat 130001.


11 de juliol de 2013 : Primera reunió de treball de la nova Junta

Es va celebrar la primera reunió de treball amb el Club ja legalitzat. Es va decidir el logo definitiu i es va acordar preparar la presentació oficial del Club al mes d'octubre.


10 de juny de 2013 : El Club es legalitza a l'Agència Tributaria

Tramitada la sol·licitud a l'Agencia Tributaria el dia 6 de juny, amb data 10 de juny el Retro Car Club Ronçana va obtenir de l'Agència Tributària el NIF provisional G66059403.


6 de juny de 2013 : El Club es legalitza a la Generalitat de Catalunya
Es va tramitar la inscripció del Club al registre d'entitats de la Generalitat de Catalunya.

15 de maig de 2013 : Fundació oficial del Club

Es va celebrar una segona reunió, on es van aprovar els estatuts que regiran al Club, es va decidir la composició de la Junta Directiva composada pels nou socis fundadors i es va signar l'acta fundacional.


17 d'abril de 2013 : Primera reunió de treball

Es va celebrar una primera reunió on es va presentar la idea i el concepte general i es van perfilar els que seran socis fundadors del Club. Es va acordar el nom del Club, Retro Car Club Ronçana i el que serà el nom del esdeveniment mes important que celebrarà el Club, el Retro Car Meeting.


Retro Car Club Ronçana - NIF: G66059403 - Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica" - Camí del Gual, s/n - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana