Inici

El Club

Activitats

Retro Car Meeting

Motorada Clàssica

Noticies

Compra/Venda

Contacte

Enllaços

Motorada Clàssica

La secció de motos del Retro Car Club Ronçana (RCCR) organitza des de 2015 la "Motorada Clàssica". La "Motorada Clàssica" es celebra al Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica", una instal·lació molt ben ubicada i preparada per un esdeveniment d'aquestes característiques. "La Fàbrica", està ubicada en els terrenys d'una antiga fàbrica (d'aquí el seu nom), i és on el nostre Club, per gentilesa de l'Ajuntament, té la seva seu social. "La Fàbrica" disposa d'espai suficient per allotjar i exposar adequadament dins el seu recinte els vehicles que i participen i les diferents activitats que la organització prepara.

La "Motorada Clàssica" te caràcter anual i es oberta a tothom, i sobre tot, oberta a altres Clubs, amics, simpatitzants i al públic en general, i es, juntament amb el "Retro Car Meeting", un dels events més importants que organitza el RCCR amb la clara intenció de convertir-lo en un esdeveniment anual de referència per tots els aficionats a les motocicletes antigues i clàssiques on venir a participar o simplement a veure els vehicles es converteixi en una festa. Volem consolidar la "Motorada Clàssica" a Santa Eulàlia per demostrar al sector que el RCCR no es nomes un club de cotxes. La organització treballarà en tot moment per atraure als vehicles més interessants, tant per la seva antiguitat com per la seva singularitat.

El format de la "Motorada Clàssica" consisteix bàsicament en una concentració de motos antigues o clàssiques (mes de 25 anys) a la zona d'aparcament dins el recinte de "La Fàbrica", una exposició de motos de museu a una sala gran i coberta al interior del recinte, alguna conferència cultural relacionada amb el mon de la moto i la tradicional rua pels carrers de Santa Eulàlia amb les motos concentrades.

Les motos antigues o clàssiques (mes de 25 anys), així com els diferents expositors, tenen dret d'inscripció i de gaudir dels obsequis i premis que la organització hagi preparat.

Els visitants amb moto (no antiga o clàssica) no tenen dret d'inscripció però tenen un espai d'aparcament especial dins el recinte, diferent del de la concentració de les motos antigues i clàssiques per no confondre al públic.


Motorada Clàssica 2018 (4ª edició - 18 de març de 2018)

 

   

Conferència, Oriol Miró, BULTACO i el mercat Yankee

 

 

Imatges

 
   
  Primer àlbum Segon àlbum Tercer àlbum  

Motorada Clàssica 2017 (3ª edició - 2 d'abril de 2017)

 

   

Conferència, Freddy Sanjuan, una vida dedicada a la competició en el si d'OSSA

 

 

Imatges

 
     
  Primer àlbum   Segon àlbum  

Motorada Clàssica 2016 (2ª edició - 3 d'abril de 2016)

 

   

Conferència, Pere Pi, vivències de les 24 hores de Montjuïc (1958-1959)

 

 

Imatges

 

Primer àlbum

Segon àlbum

Tercer àlbum

Quart àlbum

Cinquè àlbum


Motorada Clàssica 2015 (1ª edició - 22 de març de 2015)

 

   

Conferència, MYMSA (1953-1963), història d'una marca catalana

 

 

Imatges

 

Primer àlbum

Segon àlbum

Tercer àlbum

Quart àlbum

Cinquè àlbum


Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica"

 

 

"La Fàbrica" disposa de serveis de Bar, WC, megafonia i sales diverses (conferències, exposicions, etc...) que garanteixen la comoditat dels assistents, tant participants com visitants i la organització sempre vetlla perquè els visitants puguin passar un dia amb la família de forma agradable, compartint la seva afició, coneixent el nostre poble i la nostre hospitalitat i gaudint dels nostres paisatges naturals i dels nostres restauradors.

 
 

Com arribar-hi

   
 

 
 

Retro Car Club Ronçana - NIF: G66059403 - Centre Cívic i Cultural "La Fàbrica" - Camí del Gual, s/n - 08187 Santa Eulàlia de Ronçana